Infinigate indgår samarbejdsaftale med RSA

Infinigate Danmark A/S har fra 1. maj fået RSA ind i sin portefølje af it-sikkerhedsproducenter.

 RSA er blandt de ledende brands, og anvender ledende teknologier, indenfor it-sikkerhed og cybercrime. It-sikkerheds branchen kender RSA for sin SecureID Identity Access Management platform, og RSA har de seneste år været en toneangivende aktør indenfor Governence Risk & Compliance (GRC) med RSA Archer og Security Operations, RSA Security Analytics og RSA ECat.

- Vi er meget stolte over at få RSA ind i porteføljen hos Infinigate Danmark. Vi har længe arbejdet med RSA i Norge og Sverige, og nu står et større nordisk samarbejde for døren. Infinigate skal nu ud til den danske forhandlerkanal med RSA budskabet. Vi ser frem til at udvikle RSA forretningen hos de allerede eksisterende RSA forhandlere i Danmark, samt at rekruttere nye forhandlere med hele RSAs produkt portefølje – siger Thomas Hagelid i Infinigate.

- RSA er glade for at udvide det gode nordiske samarbejde vi har med Infinigate, til nu også at gælde det danske marked. Vi ser frem til at positionere RSA som et stærkere brand i Danmark, samt drive forretningsudvikling i det danske marked sammen med Infinigate – siger Steve Wheeler, EMEA Distribution Sales Director.

 

For yderligere information om det nye samarbejde, Kontakt:

Thomas Hagelid, administrerende direktør + 47 90 63 70 00

thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

 

Om Infinigate

Infinigate Danmark A/S er en del af det Schweiziske Infinigate Holding AG, som er blandt Europas største it-sikkerheds distributører. Koncernen har totalt 270 ansatte fordelt på 8 lande og har en årlig omsætning på 300 millioner euro. I Danmark består teamet af 7 personer som er 100% dedikeret it-sikkerhed og arbejder tæt sammen med partnere og forhandlere.