Infinigate indgår samarbejde med Cylance®

Infinigate har indgået aftale for DACH-regionen og Norden, med Cylance® Inc.

Cylance er virksomheden som revolutionerer Cyber-sikkerhed ved hjælp av kunstig intelligens (AI), der pro-aktivt forhindrer avancerede og vedholdende trusler og malware, i at ramme end-points.

Cylance avancerede teknologi beskytter idag mere end 1000 globale virksomheder og millioner af PC’er. Cylance vækster hastigt i EMEA og har etableret såvel salg som tekniske ressourcer i UK og Norden, tidligere på året.

Didi Dayton, VP Worldwide Channels, Cylance udtaler; “Vi er meget begejstrede for at indgå partnerskab med Infinigate, Vi har fuld tillid til ekspertisen i Infinigate og Infinigate’s forståelse for hvad det er som gør Cylance unik i forhold til andre sikkerheds leverandører. Dette partnerskab medfører, at vi kan imødekomme de specifikke krav fra kunder i den nordiske region, samt løfte den overvældende interesse vi allerede oplever fra potentielle kunder i DACH regionen”.

Infinigate har en ledende position som Value-Adding IT-sikkerheds Distributør i Europa, som fokuserer og supporterer de sikkerheds løsninger som kræver såvel ekspertise som indgående kendskab.

Thomas Hagelid, Nordic Manager i Infinigate; “At få Cylance ind i Infinigate´s produkt portefølje er et scoop. Trussels landskabet ændrer sig hastigt og at benytte AI teknologien er revolutionerende, Vi tror på, at Cylance og deres teknologi vil spille en essentiel rolle i den fremtidige måde at bekæmpe Cybercrime på. Vi har 100% fokus på at få Cylance on-board”.

For yderligere information, kontakt:

Nordensjef Thomas Hagelid, Infinigate

Tel: +47 906 37 000   Email: thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

 

International kontakt Cylance, Hannah Whitrow, Zonic Group

Tel: +44 (0) 1672 550126        Email: hwhitrow@remove-this.zonicgroup.com

Om Infinigate
Infinigate blev stiftet i 1996 som den første distributør af Internet baseret løsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate’s eneste fokus været distribution af vedholdende IT-sikkerheds løsninger, som kan hjælpe med at forsvare IT Netværk, servere, enheder, data, applikationer såvel som sky baseret løsninger. Som en ægte Value-Adding Distributør fokuserer og supporterer Infinigate de sikkerheds løsninger som kræver såvel ekspertise som indgående kendskab. Infinigate tilbyder kompetent service til partnere og leverandører, så produkt porteføljen komplimenteres med dedikerede ressourcer indenfor teknik, salg og service. Som følge af opkøb i Skandinaven og UK og etablering i Frankrig har Infinigate i dag 250 ansatte og er repræsenteret i 8 europæiske lande herunder Tyskland, UK, Frankrig, Schweiz, Østrig, Sverige, Norge og Danmark. Derved dækker Infinigate 70% af det potentielle vesteuropæiske IT Sikkerheds marked og positioneres som en ledende europæisk Value-Adding IT-sikkerheds Distributør. Læs mere: www.infinigate.dk

Om Cylance® Inc.
Cylance er den eneste virksomhed som tilbyder en præventiv Cyber-Sikkerheds løsning, som stopper avancerede trusler og malware i at ramme end-points. Ved at benytte revolutionerende kunstige intelligens (AI) tilgang, analyserer Cylance end point sikkerheds løsningen CylancePROTECT® malware DNA før den når endpoints og på den måde lokalisere og forhindre trusler, som andre programmer ikke kan.
For mere information: www.cylance.com | Twitter: www.twitter.com/cylanceinc LinkedIn:  http://www.linkedin.com/company/cylanceinc | YouTube:  www.youtube.com/cylanceinc