Infinigate indgår samarbejde med Hiddn Security

Infinigate AS har indgået samarbejde med Hiddn Security og kan dermed tilbyde den banebrydende krypteringsteknologi for hardware. Hiddn Securitys løsninger skal distribueres i Norden af Infinigate. Det giver IT-forhandlere adgang til verdens fremmeste beskyttelse af sensitive mobile data på PC og Memory Stick.

Norske Hiddn Security sikrer at de strengeste sikkerhedskrav i NATO kan overholdes.  Helt siden 1998 har Hiddn udviklet og produceret avancerede krypteringsprodukter baseret på deres patenteret teknologi. Teknologien overholder de strengeste krav fra sikkerheds myndighederne i USA og Nationalsikkerheds myndighederne (NSM) i Norge. Selskabet har en offensiv ekspansionsplan, og det er af højeste prioritet at opnå store markedsandele i den nordiske region. Hiddn har derfor indgået en distributions aftale med Infinigate, kendt som nordens mest videns tunge value-adding distributør.

Infinigate var øverst på vores ønskeliste. Vores avancerede teknologi må markedsføres af kompetente fagfolk som kan hjælpe nordiske virksomheder med at indføre løsninger som giver flere muligheder samtidig med at sikkerheden skærpes. Infinigate har en unik kombination af sikkerheds kompetencer og kommerciel forståelse. Vi er meget forventningsfulde og ser frem til et godt samarbejde i mange år, udtaler Gudmund Einarsson, administrerende direktør i Hiddn Security.

Infinigate repræsenterer mange af markedets mest ansete sikkerhedsløsninger for lokale data og cloud baseret. De arbejder med over 800 IT-forhandlere og støtter disse med løsninger, produkter, træning og kompetence udvidelse.

- Vi skal altid levere den bedste sikkerheds løsning, derfor er samarbejdet med Hiddn Security, som leveres verdens fremmeste krypterings teknologi, så vigtig. Derudover er det naturligvis også givende at bidrage til et norsk selskabs succes, udtaler Thomas Hagelid, Nordisk direktør i Infinigate.

- Krypteringsteknologien fra Hiddn Security dækker et hul i vores portefølje. Selvom løsningerne er enkle at forstå, kræver sådan avanceret sikkerhed god rådgivning og opfølgning ved implementering. Vi glæder os til at medvirke til at løsningerne fra Hiddn Security bliver den fortrukne standard for alle som har behov for at beskytte sine data, siger Thomas Hagelid, som også nævner den nye persondata lovgivning som særlig relevant i denne sammenhæng.

I 2018 kommer EU med nye krav til virksomheder omkring beskyttelse af sensitive data, hvor brud på reglerne kan vise sig at blive meget kostbart. Dette og flere andre indskærpelser omkring regler og retningslinjer gør at sikkerhed og data beskyttelse bliver noget som må prioriteres højere i fremtiden.

For yderligere information venligst kontakt:

Nordisk direktør, Thomas Hagelid, Infinigate
Tlf: +47 906 370 00
Email: thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

Administrerende direktør Gudmund Einarsson, Hiddn Security
Tlf: +47 906 12 214
Email: ge@remove-this.hiddn.no