Infinigate indgår samarbejde med GFI Software

Hvidovre 1. april 2016 

        

Infinigate Danmark A/S, en ledende it-sikkerhedsdistributør i Danmark, har fra 1. maj fået GFI Software ind i sin portefølje af it-sikkerhedsproducenter.

 

GFI Softwares produkter sigter mod at gøre livet for IT-administratorer lettere. Kontrakten strækker sig over Skandinavien herunder, Danmark, Norge, Sverige og Finland, og også Storbritannien.

Thomas Hagelid, Regional Director for Infinigate Norden udtaler:

- Til SMB-markedet i Norden, GFI Software produkter inden Email & messaging er særligt interessante. Produkter som MailEssentials og Landguard er nemme at vedtage og prisen model er meget tiltrække. GFI Software er en fantastisk tilføjelse til Infinigate portefølje og hjælper udvider vores tilbud til SMB-segmentet.

For Sergio Galindo, Chief Operating Officer hos GFI Software, var valg af forhandleren nemt:

- GFI Software har allerede skabt en stor sammenhæng med Infinigate i England og da vi har taget en beslutning om at flytte til en verdensomspændende distribution model var det et naturligt skridt at partner op med Infinigate i Norden.

 

For yderligere information om det nye samarbejde, Kontakt:
Thomas Hagelid, administrerende direktør | +47 90637000 | thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

 

Om Infinigate
Infinigate Danmark A/S er en del af det Schweiziske Infinigate Holding AG, som er blandt Europas største it-sikkerheds distributører. Koncernen har totalt 270 ansatte fordelt på 8 lande og har en årlig omsætning på 300 millioner euro. I Danmark består teamet af 7 personer som er 100% dedikeret it-sikkerhed og arbejder tæt sammen med partnere og forhandlere