Infinigate genoptager samarbejde med Ipswitch

Infinigate Danmark, genoptager Ipswitch i sin portefølje af it-sikkerhedsproducenter. Det indbefatter hele Network Management porteføljen med det kendte værktøj What’s Up Gold, og File Transfer løsningen MoveIT. Ipswitch og Infinigate har tidligere haft et mangeårigt samarbejde som nu bliver genoptaget.

Med dette tiltag går Ipswitch tilbage til deres oprindelige 2-tier kanalmodel, og Infinigate bliver eksklusive i Norden på Ipswitch. Dette indebærer at den danske forhandlerkanal nu kan rette alle forespørgelser om Ipswitch til Infinigate.

Ipswitch er en af verdens ledende aktører indenfor netværksovervågning og sikker filoverførsel.

- Vi er meget begejstrede med at Ipswitch nu velger en 2-tier kanalmodel, og at Infinigate vælges som eksklusiv VAD i Norden. Vi kender løsningerne indgående fra tidligere, og ser frem til at arbejde proaktivit mod kanalen med disse løsninger – udtaler Thomas Hagelid i Infinigate.

 

simon.azzopardi@remove-this.secunia.com

For yderligere information:

Thomas Hagelid

+47 90637000

thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

 

Om Infinigate

Infinigate Danmark er en del af Infinigate Holding AG, som er blandt Europas største it-sikkerheds distributører. Koncernen har 200 ansatte i 7 lande, og har en årlig omsætning på 200 millioner euro. I Danmark er der 5 personer som er 100% dedikert til it-sikkerhed og tætt samarbejde med vores partnere og forhandlere.