Cyberlounge med Panda

9. oktober fra 9.15 - 11.15

Gratis workshop

Key Facts

Dato

09.10.19

Tidsrum

09:15–11:15 h

Sted

Infinigate A/S
Stamholmen 157, 2560 Hvidovre, Danmark

Pris

kr. 0,01 excl. VAT

Tilmelding

Desværre er tilmeldingsfristen til dette arrangement overskredet

Panda Security - Sikkerhed på enterpriseniveau men til SMB-priser!

På denne CyberLounge vil du få mulighed for at møde Panda Security Danmark og få et overblik over de sikkerhedsløsninger, de leverer ud af deres Adaptive Defense platform. Der er tale om en løsning, der fra ét og samme sted kan levere endpoint protection, EDR, datakontrol, patch-management og meget mere – en fuld sikkerhedsplatform med en unik overskuelighed, og som gør det muligt for selv mindre sikkerhedsorganisationer at få et 360 graders overblik over deres it-miljø.

Dagen er også specielt interessant, hvis du i dag leverer it-sikkerhed baseret på Microsofts løsninger for her kan du få udbygget sikkerheden hos dine kunder og til nogle særdeles konkurrencedygtige priser.

Kom og brug et par timer sammen med Infinigate og Panda – snup en kop kaffe og en thébirkes og kom hjem med fornyet inspiration til din SMB sikkerhedsportefølje!

På dagen trækker vi lod om 2 x Årskort til ZOO København, så du har mulighed for at komme ind og hilse på den 'rigtige' panda.


Agenda:

09.15-09.30       Velkomst

09.30-10.15       Introduktion til Panda Security v/ Philip Broberg Falk, Panda Danmark   

10.15-10.30       Pause

10.30-11.15       Adaptive Defense platformen v/ Philip Broberg Falk, Panda Danmark

11.15                 Tak for i dag

Du kan læse mere om Panda her.

Kort om Cyberlounge:
På Infinigate Cyberlounge fokuserer vi på at skabe åben dialog omkring it-sikkerhedsmæssige problemstillinger, nye teknologier, best-practice, updates m.m. Du vil kunne opleve løsningsdemoer, indlæg fra eksperter fra producenterne og andet, der gør dig i stand til at navigere blandt, rådgive om og arbejde med de mest aktuelle it-sikkerhedsprodukter og -løsninger. Tonen er uformel og lægger op til dialog og sparring, og derfor vil deltagerantallet også være begrænset til max 20 personer. Vi ses i loungen!

VIGTIG praktik omkring parkering:
Seminaret afholdes i vores mødelokaler ved Stamholmen 151 i den vestlige del af bygningen, så det kan bedst betale sig at parkere der i stedet for ved nr 155. Hvis du er i bil, så husk at oplyse dit registreringsnummer, når du ankommer, så du kan få fri parkering. Ellers er der 2 timers parkering på arealet.

Offentlig transport:
Buslinie 500S kører lige til døren.

Kategori

  • Panda Security-DK

Arrangør

Infinigate A/S

Tilbage til liste