CYBERLOUNGE MED VECTRA

17. SEPTEMBER FRA 13.00-15.30

Seminar

Key Facts

Dato

17.09.19

Tidsrum

13:00–15:30 h

Sted

Infinigate A/S
Stamholmen 157, 2560 Hvidovre, Danmark

Pris

kr. 0,01 excl. VAT

Sprog

Dansk

Tilmelding

Desværre er tilmeldingsfristen til dette arrangement overskredet

AI boostet cybersikkerhed med Vectra

Vi inviterer endnu en gang til en omgang CyberLounge – denne gang med fokus på, hvordan specialiseret AI og Machine Learning (ML) kan booste en it-sikkerhedsorganisation.

Man siger, at netværket ikke kan lyve – trafik er trafik. Det udnytter og gør Vectra AI brug af i deres Network Detection & Response (NDR) løsning; Cognito. De har udviklet et væld af specialiserede algoritmer, som i realtid trawler netværkstrafikken igennem og leder efter angrebsadfærd – en adfærd som matematikerne hos Vectra AI har trænet algoritmerne i at genkende. Cognito platformen præsenterer og prioriterer så disse potentielle incidents for virksomhedens it-sikkerhedsfolk i et stærkt overskueligt konsol.

Dette er emnet for denne CyberLounge, hvor vi får besøg af både Sandra Hilt og Dave Gill fra Vectra AI. Agendaen for dagen kommer til at se nogenlunde således ud:

  •  Velkomst, kaffe og ikke mindst... kage
  • Sikkerheds ”gabet” og de operationelle udfordringer virksomheder står overfor
  • Præsentation af Cognito Platformen – hvordan kan Vectra hjælpe?
  • Vectra Best Practices og kundecases
  • Vectra partnerprogram, kort gennemgang

Målgruppe for eventet:
Dette er et godt event for dig, der rådgiver om it-sikkerhed, for it-sikkerhedsarkitekter og-specialister.

Kort om CyberLounge:
På Infinigate Cyberlounge fokuserer vi på at skabe åben dialog omkring it-sikkerhedsmæssige problemstillinger, nye teknologier, best-practice, updates m.m. Du vil kunne opleve løsningsdemoer, indlæg fra eksperter fra producenterne og andet, der gør dig i stand til at navigere blandt, rådgive om og arbejde med de mest aktuelle it-sikkerhedsprodukter og -løsninger. Tonen er uformel og lægger op til dialog og sparring, og derfor vil deltagerantallet også være begrænset til max 20 personer. Vi ses i loungen!

VIGTIG praktik omkring parkering:
Seminaret afholdes i vores mødelokaler ved Stamholmen 151 i den vestlige del af bygningen, så det kan bedst betale sig at parkere der i stedet for ved nr 155. Hvis du er i bil, så husk at oplyse registreringsnummeret, når du ankommer, så du kan få fri parkering. Ellers er der 2 timers parkering på arealet.

Læs mere om Vectra her: https://www.vectra.ai/

Kategori

  • Vectra

Arrangør

Infinigate A/S

Samarbejdspartnere


Tilbage til liste