Entrust Datacard hedder nu blot Entrust!

Entrust har forkortet sit navn, men ændringen er meget mere end blot en forkortelse af navnet. Det er også en evolution og et tankeskifte. Som et samlet selskab med en identitet viet til tillid er Entrust nu positioneret til bedre at kunne afspejle sin dedikation ovenfor sine partnere og tilføre endnu mere værdi.

Deltag på webinar den 23. september når Entrust inviterer til en gennemgang af sin nye markedsstrategi og besvarer de spørgsmål du måtte ha. 

Registrering

"After Digital Transformation Accelerates,

Entrust Datacard Becomes Entrust"

"Den globale påvirkning af COVID-19-pandemien har vist os hvor kritisk digital transformation er i vores daglige liv. Som forbruger er vi afhængige af digital teknologi og sikkerhed mere end nogensinde, hvad enten det drejer sig om køb og salg, det at krydse landegrænser, adgang til offentlige tjenester eller et sikkert login til virksomhedens netværk. Vi er stolte af at nogle af verdens største myndigheder, organisationer og virksomheder stoler på os til at holde indbyggere, handel og informationsflowet trygt. At lade Entrust være grundlaget for vores brand afspejler hvordan vores teknologi og innovation er central for at sikre en verden i konstant forandringTodd Wilkinson, CEO hos Entrust. 

Læs hele pressemeddelelsen her