Er backup nødvendigt, hvis man bruger cloudservices?

Planlægger din organisation at bruge MS Office 365 eller G-Suite - software as a service (SaaS)? Hvordan tager du backup af dine data? Er du opmærksom på, at backup ikke er inkluderet i Microsofts og Googles cloudplattforme?

Backup er nødvendig og ansvaret for informationerne er stadig dit!

  • Leverandører af SaaS-applikationer garanterer ikke databeskyttelse. De fokuserer på tilgængelighed af applikationerne (som Word, Excel, Outlook etc) samt ansvaret for netværk, hardware og operativsystemet. Ikke kundedata.
  • Virksomheder har brug for backup i tilfælde af fejl. Udover cybertrusler som trojanske heste, ransomware og andre trusler kan menneskelige faktorer medføre at data ved et uheld slettes eller flyttes.

  • Manglen på en velfungerende backup kan medføre, at data forsvinder, og at virksomheden derved ikke kan opretholde det niveau, de lover kunderne, samt højere omkostninger og mangel på kontrol.

Tilbyd kunderne backup-as-a-service med Veritas!

Veritas SaaS Backup er en ny databeskyttelsesløsning, der integrerer backup, datasøgning og datagendannelse til MS Office 365, Google Suite og Salesforce applikationer.

Administrationen er minimal og håndtering foregår i en enkelt brugergrænseflade.

Med tre nemme trin kan du forhåndsvise, lokalisere og genskabe dine data når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst enhed, du ønsker. Veritas SaaS Backup tager backup 6 gange om dagen og beskytter dine data ved hjælp af automatiske funktioner, som opretter og beholder kopier på flere steder.

SaaS = Software as a Service

Tre ting du bør vide om Veritas SaaS Backup!

1. SaaS-markedet vokser og skaber en god forretningsmulighed for SaaS Backup!
Office 365 har i øjeblikket 126 millioner brugere og forventes at stige til 230 millioner inden 2020.
Google Suite har i dag 4 millioner brugere og forventes at stige til 7 millioner inden 2020.
Salesforce har i dag 3 millioner brugere og forventes at stige til 5 millioner inden 2020.
Leverandørerne er ansvarlige for at beskytte netværk, hardware og OS men ikke kundedata.

Hvem har ansvaret for kundedata? 75% af SaaS applikationer har ikke backup idag. Det giver dig som forhandler en stor forretningsmulighed.

2. Stærkt brand - enkel administration
Veritas SaaS backup er den eneste leverandør, der tilbyder lokalisering og datagenskabelse i en enkel brugergrænseflade. Udover Microsoft selv er Veritas også den eneste leverandør, der tilbyder backup af hele Office 365. Veritas er tilpasset GDPR, hvad angår beskyttelse af personoplysninger under backup, og med en 3-trins process er det nemt at bruge.

3. Test uden omkostninger
Du kan tilbyde dine kunder en gratis 14-dages prøveperiode.

Vil du vide mere?
Kontakt os gerne så fortæller vi mere!