YubiKey Bio

Tirsdag den 10. november 2020 meddelte Yubico, at der snart kommer et længe ventet nyt medlem af Yubico-Familien; YubiKey Bio!

YubiKey Bio bliver det første produkt i Yubicos portefølje med biometriske muligheder (udover PIN), og selvom det længe har været et ønske for Yubico at lancere denne feature, er det ikke noget, der har været helt ligetil. Der er mange tekniske foranstaltninger at tage hensyn til for at sikre, at produktet lever op til den standard, kunderne forventer af et Yubico produkt. Derudover er også faktorer som brugervenlighed, holdbarhed og design af stor vigtighed og ikke noget Yubico går på kompromis med.

Det nye produkt undergår i øjeblikket tests af både kunder og samarbejdspartnere, som foreløbig har givet meget positiv feedback på produktet. Vi glæder os til snarest at kunne tilbyde den nye YubiKey i salg.

Her kan du se en kort video, der demonstrerer, hvordan YubiKey Bio fungerer, samt lidt behind-the-scenes information om teknikken bag og lidt om de overvejelser, der kan være, når man bruger biometrisk godkendelse som YubiKey Bio.

Få mere information om YubiKey Bio her

Er du interesseret i mere information?

Vil du gerne kontaktes, når den nye YubiKey Bio er tilfængelig? Så skriv til Flemming og bliv skrevet op, så du får besked når den er i salg.

Kontakt Flemming Christensen på flemming.christensen@remove-this.infinigate.dk eller tlf. 22 10 52 06.