YubiEnterprise Subscription

Nu kan du få YubiKeys på abonnement!
YubiEnterprise Subscription tilbyder kunden en fleksibel indkøbsmulighed til nemt at købe og opgradere til de nyeste YubiKeys, i takt med at virksomheden udvikler sig.

Fokus på sikkerhed i virksomhedens vækstperiode
Organisationer leder efter bedre og mere effektive måder at forbedre sikkerheden på, samtidig med at det bliver lettere for brugerne at anvende bedste praksis og øge produktiviteten. Med et enkelt sikkerhedsbrud i virksomheden, der ofte koster flere millioner, og med 81% af alle brud forårsaget af stjålne eller svage adgangskoder, betyder en solid håndtering, såsom sikkerhedsnøgler baseret på moderne godkendelsesstandarder, alt inden for godkendelse. Det at gøre det muligt for organisationer at udnytte fleksible og omkostningseffektive måder at skaffe stærk godkendelse på, vil i høj grad øge virksomhedens sikkerhedsposition.

Hvad er fordelene ved YubiEnterprise Subscription?
Et abonnement på YubiKeys gør autentificering en del lettere for organisationer og har en afgørende faktor på både tids- og omkostningsbesparelser. Her er nogle af de nøglefunktioner kunden vil opleve ved YubiEnterprise Subscription:

  • OpExSpend: Abonnementspriser pr. bruger, hvilket betyder forudsigelige OpEx-udgifter.
  • Lavere opstartsomkostninger: De oprindelige betalinger reduceres betydeligt ved anskaffelse af YubiKeys.
  • Flerårige betingelser: Effektiviser indkøb af YubiKeys til 750 brugere eller mere ved at købe en periode på 3 år.
  • Gratis bufferlager: Opbevar 5% ekstra lager af YubiKeys uden yderligere omkostninger for at imødekomme presserende behov.
  • Opgraderinger: Vælg en hvilken som helst YubiKey nu, og opgrader let til de nyeste YubiKeys (inden for samme abonnementsniveau), når de bliver tilgængelige. Kunden har mulighed for at opgradere op til 25% af deres YubiKeys på tilmeldte brugere om året, og det kan også bruges til at erstatte mistede eller stjålne YubiKeys.
  • Rabatter på backupnøgler: Få ekstra rabat ved køb af backup YubiKeys som gør det let selv at gendanne konti.
  • Teknisk support: Nem adgang til Yubicos sikkerhedseksperter med 24/7 support (bronze niveau).
  • Udvidet garanti: Garantien udvides over hele løbetiden.

Abonnementstyper

Er du blevet nysgerrig på mulighederne med et abonnement på YubiKeys og vil du gerne have et overblik over de forskellige abonnementstyper, yderligere fordele og hvordan kunderne kommer i gang? Så kan du læse mere her.

Er du interesseret i mere information?

Vil du gerne vide mere om Yubicos YubiEnterprise Subscription? Infinigate er IT-sikkerhedsdistributør og sælger Yubico via vores certificerede forhandlere. Kontakt os gerne, så fortæller vi mere om Yubico!

Kontakt Flemming Christensen på flemming.christensen@remove-this.infinigate.dk eller tlf. 22 10 52 06.