Download den nyeste Databerg rapport fra Veritas

Veritas har netop udgivet den seneste Databerg rapport, som sammenligner udviklingen i virksomheders datamængde fra 2015 med de nyeste tal fra 2020, og rapporten kommer med nogle overraskende konklusioner.

Skyen er ikke længere et nyt og spændende fænomen, men en integreret del af virksomheden, og med det er datamængderne, som virksomheder genererer, gemmer og behandler vokset i hastig fart.

At holde trit med denne vækst og udnytte skyens potentiale til at håndtere den voksende datamængder er en udfordring mange virksomheder står over for - og ikke én, der vil blive lettere. Tværtimod! Det, Veritas oplever i mange nordiske virksomheder, er, at mange allerede kæmper med at følge med kravene til den mere og mere komplekse sky og den dertilhørende datahåndtering.

Dette er nogle af hovedpunkterne, som rapporten afslører:

  • Datamængden, virksomheder opbevarer i skyen, er steget fra 29% til 39%
  • Hovedårsagen til at gå i skyen var i 2015 at reducere omkostningerne, hvor den primære grund i 2020 er at cloududbyderne har større teknisk indsigt end virksomheden selv

  • Andelen af de adspurgte virksomheder der i 2015 havde en exit cloudstrategi er steget fra 20% til 82%

Hvad skal kunderne overveje, når de skal i skyen?

I rapporten kan du også læse, hvad Veritas anbefaler af overvejelser til virksomheder, der flytter i skyen. Du er nemlig stadigvæk selv ansvarlig for dine oplysninger, så du skal stadig overveje og planlægge både tilgængelighed og beskyttelse, når du flytter tjenester til skyen.

  1. Du skal stadig have kontrol over, hvilke slags information du gemmer - selv i skyen. Lige gyldigt om de er virksomhedsfølsomme, trivielle, kopier eller personfølsomme. Det er altid at skabe overblik inden de lægges i skyen. klassificer oplysningerne så du kan tage informerede beslutninger og gemme dem på det rigtige sted.
  2. Definer din politik for at beskytte dine oplysninger og sikre, at de håndhæves, uanset hvor dine data ligger; on promise eller i skyen. Sørg for, at dataopbevaringstider følger de krav, du har brug for, både ud fra et compliance- og forretningsperspektiv.
  3. Dataimport og -eksport er ofte forbundet med en omkostning. Hvis du planlægger og designer omhyggeligt, kan du undgå dyre overraskelser.
  4. Dine oplysninger er et vigtigt aktiv og hvordan de opbevares, varierer over tid. Ved at sikre dig, at du nemt kan migrere data mellem udbydere, platforme og endda tilbage onsite sparer dig tid, penge og ressourcer
  5. Veritas' forskning viser, at kritiske tjenester lider af flere strømafbrydelser. Definer krav til dine tjenester, og sørg for, at din cloudstrategi er designet i overensstemmelse hermed, uanset hvor data ligger; onprem eller i skyen.

Download guiden til den sikre vej i skyen her.

DOWNLOAD RAPPORTEN HER

Du er også velkommen til at kontakte vores Veritas team hos Infinigate, hvis du har konkrete spørgsmål eller gerne vil i gang med Veritas' datainsight tool hos dine kunder.

Kontakt Carsten Egeberg eller vores salgsafdeling direkte på +45 70205656, så fortæller vi mere!