Står jeres kunder midt i store digitaliseringsprojekter? Så er det ekstra vigtigt at have de rette værktøjer, der gør det let, sikkert og nemt at give brugerne adgang.

Infinigate er glade for at byde SailPoint velkommen som seneste tilføjelse i vores leverandørportefølje.
SailPoints løsninger sikrer, at organisationer kontrolleret kan verificere, hvem der har adgang til hvad eller hvordan de bruger deres adgang til data og applikationer. At holde styr på identiteter og adgang er især vigtigt i en tid, hvor organisationer lagrer stadigt større mængder information lokalt eller i skyen eller i en kombination af de to. Det er vanskeligt at finde en sikkerhedsrapport, der ikke fremhæver risikoen for mangel på identitetskontrol.

Johan Norén, Business Development Manager, hos Infinigate:

- Det, der er specielt interessant ved SailPoint, er deres innovative måde at bruge AI (Artificial Intelligence) og MI (machine learning) til at automatisere og understøtte it. Manuelle processer til at foretage autorisationsændringer kan være både vanskelige og tidskrævende. SailPoint automatiserer disse og reducerer risikoen og øger sporbarheden. Flere og flere virksomheder er i en intensiv digitaliseringsproces og er afhængige af at den kører så glat som muligt for ikke at miste hastigheden. Du skal være i stand til at sikre, at de rigtige brugere har den rette adgang til virksomhedens systemer. At stå uden de rette værktøjer udgør en stor risiko. Du skal også være i stand til at demonstrere overholdelse af love og regler såsom GDPR og NIS-direktivet.

Virksomheden skal også sørge for, at brugere ikke har adgang til oplysninger, som de ikke skal have adgang til. Med SailPoints løsninger giver du dit team adgang til de værktøjer, applikationer og information, de har brug for for at gøre deres job, uanset hvor de er.

Kontakt Infinigate

Læs mere om SailPoint

Få et indblik i, hvordan SailPoint hjælper dig med at opdage, beskytte og overvåge adgang til apps, data og privilegerede konti i dit multi-cloud-miljø fra en central visning.