3 grunde til at bruge MFA til din VPN

DIN VPN fortjener mere end et brugernavn og adgangskode

I gamle dage var det kun en håndfuld brugere der havde brug for fjernadgang via et virtuelt privat netværk (VPN). Og kun de mest kritiske af dem fik forbedret sikkerhed via en eller anden form for token. I dag har ikke kun medarbejdere, men også entreprenører, leverandører, revisionsmedlemmer, partnere og undertiden endda kunder brug for adgang til din VPN. Men alt for mange organisationer er stadig afhængige af brugernavne og adgangskoder alene - hvilket efterlader dem alt for sårbare.

I nutidens moderne VPN-æra skal du tilbyde nem, gnidningsfri og sikker adgang til en forskelligartet og voksende gruppe brugere. Du skal være sikker på, at de er, som de siger, de er, og tilbyde de passende niveauer af adgang til hver enkelt, hver gang. Mobil multifaktorautentificering (MFA) fra RSA SecurID® Access kan forhindre uautoriseret adgang til din VPN - og gør det let og omkostningseffektivt for legitime brugere at få adgang.

Download whitepaper om 3 gode grunde til hvorfor du skal bruge MFA til at sikre din VPN

Vil du vide mere om MFA fra RSA?

Har du brug for en snak med os om dine kunder og deres muligheder med MFA fra RSA? Så ring til Flemming Christensen på 22105206.

Kontakt os