Panda Security bliver en del af WatchGuard

Webinar om dine muligheder, 3. og 9. juni

WatchGuard har indgået en aftale om at overtage Panda Security. Sammenlægningen forventes på plads i løbet af Q2 2020, og betyder efter sammenlægningen at eksisterende WatchGuard forhandlere får adgang til Pandas avancerede endpointbeskyttelse ligesom forhandlere af Panda vil kunne tilbyde deres kunder avanceret netværkssikkerhed fra WatchGuard.

"Erhvervelsen af Panda betyder kort sagt, at vores kunder får adgang til best-in-class endpoint detection & response, threat hunting, endpoint AV, emailsikkerhed, patching og datacomplience og -kryptering via én betroet leverandør” udtaler Prakash Panjwani, CEO for WatchGuard. ”Derudover vil vores kunder og partnere få gavn af de fordele, der følger af, at disse løsninger er tæt integreret med WatchGuards kerneprodukter.”

Du kan læse hele pressemeddelelsen her

WEBINAR FOR ALLE WATCHGUARD OG PANDA FORHANDLERE

introduktion til Panda, en del af WatchGuard Technologies

Hvis du ikke allerede kender til Pandas produkter, så anbefaler vi, at du deltager på dette live-webinar, hvor vi kort gennemgår Pandas produkter med en demo og ellers tager dig igennem fordelene ved at sælge Panda - både fra et kundeperspektiv og et forretningsøkonomisk.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Panda og møde Philip Falk, Pandas danske repræsentant, på dette webinar, som afholdes på to datoer, så du frit kan vælge den dag, der passer dig bedst.

På webinaret vil vi gennemgå:

  • Hvad er avanceret endpointbeskyttelse fra Panda Security?
  • Databeskyttelse
  • Diskkryptering
  • Hvordan kommer dette kunderne til gode?
  • Hvordan registrerer jeg en opportunity?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

WEBINAR 1:

Onsdag den 3. juni

Tid: 14.00 - 15.00

Tilmelding

WEBINAR 2:

Tirsdag den 9. juni

Tid: 10.00 - 11.00

Tilmelding