Har du taget snakken om sikkerhed og beskyttelse?

Har du haft snakken med dine kunder om sikkerhed og beskyttelse? Har du spurgt dem om følgende:

Har I adgang til systemer og værktøj hjemmefra, som indeholder følsom information? Hvordan logger ansatte ind? Hvor ofte kører I backup? Sender I filer med følsom information via mail? Holder I systemerne opdaterede og patchede?

En virksomhed bør beskytte sine data uanset om de ansatte arbejder på kontoret eller via fjernadgang.

Tips til at sikre arbejdspladsen når det foregår hjemme fra:

  • Klientløs SSL/VPN så du kan arbejde effektivt, hvor end du er, uden problemer. Medarbejdere kan hurtigt blive trætte af komplekse løsninger og i stedet benytte sig af usikre løsninger fordi det er lettere (f.eks privat mail).
  • Tofaktorautentisering, for at på sikker vis at kunne tilgå systemer, hvor kun brug af password ikke giver tilstrækkelig med sikkerhed. 
  • God og opdateret klientbeskyttelse som giver den højeste beskyttelse til din klient selv udenfor kontoret 
  • Begræns administrationsrettigheder på klienter når medarbejderen arbejder hjemmefra, så det ikke er muligt at downloade ukendte programfiler, som kan være skadelige.
  • Uddan om phishingangreb - Informer og gør medarbejderne opmærksomme på phishingangreb med hjælp af de værktøjer som tilbydes på markedet for at uddanne de ansatte.
  • Backup og sikkerhedskopiering så informationen ikke går tabt hvis ulykken alligevel sker. 

IT- og informationssikkerhed er altid vigtigt, uanset om du arbejder på kontoret eller remote, og hos Infinigate er vi eksperter i IT-sikkerhed og hjælper gerne vores forhandlere med at sikre jeres kunder. 

Du er velkommen til at kontakte os!

salg@remove-this.infinigate.dk

+45 70 20 56 65

KONTAKTOPLYSNINGER

Øget årvågenhed og opmærksomhed omkring it- og informationssikkerhed!

Flere og flere virksomheder har en politik om at arbejde hjemme under pandemien.

At arbejde hjemme har mange fordele, men det kan også være ødelæggende for virksomheden, hvis du ikke har den IT-sikkerhed, der kræves til fjernarbejde. Bekymringerne og informationsbehovene under pandemien kan føre til, at vi bliver uagtsomme og klikker på ukendte links for at finde ud af mere information om, hvad der sker i verden. Links, som kriminelle opretter for at sprede ondsindet kode eller komme over følsomme oplysninger.

Hos FBI har man set en firdobling i antallet af it-angreb sammenlignet med måneden før pandemien brød ud, og det øgede antal angreb og dårligere IT-sikkerhed på hjemmekontoret betyder, at virksomheder opfordres til øget årvågenhed og opmærksomhed omkring IT og informationssikkerhed.

"Det anslås, at de fleste bredbåndsforbundne hjem har over 20 tilsluttede enheder, hvis du inkluderer telefoner, bærbare computere, termostater, alarmer til hjemmet, kameraer, wifi, tv osv. Flere af disse er hverken sikre eller regelmæssigt opdaterede. Disse kan være sårbare punkter for angreb eller lækager af information. "

Læs mere her