Check Point 2020 Mid-year report!

De seneste måneder har en stor del af verden omstillet sig til 'online-mode' på grund af den nuværende pandemi. Den nye måde at leve, arbejde og interagere medfører en del udfordringer men skaber også muligheder Store som små virksomheder har måtte omstille sig til cloudbaserede løsninger for at kunne arbejde hjemmefra samtidig med at kriminelle udnytter sårbarheden som opstår for virksomheder i en sådan overgang. Lægemiddelindustrien arbejder på højtryk for at fremstille en vaccine og anses som en guldgrube for IT-kriminelle som kan tjene penge på pressede organisationer og IT-afdelinger.

Check Point har opsummeret det seneste halvår og diskuterer tendenserne inden for cybertrusler og hvordan  IT-kriminelle har ændret strategi for IT-anregb under pandemien. Download rapporten og læs mere om hvordan pandemien har påvirket trusselslandskabet og se en liste over de største IT-angreb i løbet af H1 2020 samt hvordan man har grebet dem an.

OM INFINIGATE

Infinigate er distributør med fokus på it-sikkerhed. Vi tilbyder kvalificeret support, uddannelse, marketing- og salgsstøtte på de leverandører, vi har i vores portefølje.

Vi hjælper dig, som forhandler, med at udvikle din sikkerhedsforretning. 

Ønsker du at vide mere om it-sikkerhed men er ikke forhandler, så er du også velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne råd og tips omkring it-sikkerhed!

Kontakt InfinigateEvents

Currently there are no trainings available