Med stigningen af DDoS-angreb øges også behovet for Next Gen beskyttelse

Distributed denial-of-service (DDoS) er et angreb, som ofte kommer fra tusindvis af maskiner sat sammen i et botnett, som oversvømmer en ressource med flere forespørgsler end serveren kan håndtere, hvilket betyder reduceret ydelse eller at hele systemet crasher. 

DDoS-angreb fortsætter med at vokse i størrelse og ekspertise, og har nået et max på 1tbps. Covid-19-pandemien har også gjort at trusselbilledet har øgedes eftersom cyberkriminelle finder nye målgrupper som sundhedsvæsenet, myndigheder, online spil og eksterne arbejdstjenester. Tjenesteleverandører, MSSP'er og virksomheder kræver derfor en Next Gen DDoS-beskyttelsesteknologi for at kunne beskytte sine netværk.

For at svare igen på denne trussel tilbyder A10 et spring ind i fremtiden for serviceudbydere med DDoS-beskyttelse i den skala, som kræves for at stoppe de aktuelle cybertrusler. 

A10 Thunder® Threat Protection System (TPS) 7655 giver op til 1,2 Tbps blokkeringskapacitet og 380 Gbps. Ved at kombinere "Zero-day Automated Protection" drevet af machine learning og avanceret software, leverer Thunder TPS enestående beskyttelse i en kompakt 1,5U formfaktor. 

Dette gør det muligt for dine kunder at kunne skalere DDoS-forsvaret effektivt, når trusselsbilledet udvides.

Løsningen er pt kun tilgængelig for udvalgte serviceproviders, men vil være generelt tilgængelig i løbet af 2020. Hvis dette har din interesse, så giv os besked i dag!